Леви Щраус изобретява дънките през 1871 г.  Оттогава те претърпяха

...
Леви Щраус изобретява дънките през 1871 г.  Оттогава те претърпяха
Коментари Харесай

15 грешки, които всяко момиче прави, когато носи дънки

Леви Щраус изобретява дънките през 1871 г.  Оттогава те претърпяха доста промени и се трансфораха в неразделна част от дрешника на безусловно всеки човек по света.  И доста от нас евентуално имат най-малко 2-3 чифта в дрешника си.

Ние взехме решение да разберем какви неточности най-често позволяваме, когато носим дънки, и по какъв начин да изглеждаме на 100%.

Неправилна дължина на прави дънки

Правите дънки са повсеместен детайл от дрешника, заради което още веднъж са на мода и са доста известни.  Класическият модел на тези дънки би трябвало да е с дължина до глезена.  Твърде дългите дънки с тази кройка могат образно да създадат краката обемисти и цялостни.

Небрежни маншети <

Въпреки това маншетите би трябвало да са спретнати и прави.  Препоръчва се даже да поставите палеца си върху подгъва, с цел да измерите същото разстояние за гънката на двата крайници.

Неподходяща височина

Височината на прилягането, т.е. дистанцията от талията на дънките до шева сред краката, мощно въздейства върху това по какъв начин ще наподобява нещото на индивида.  Струва си да се вземат поради особеностите на фигурата, дължината на торса и т. н.

Например, даже дънките с висока талия може да имат незадоволителна височина за висока жена с дълъг торс.  В този случай те ще изпъкнат грозно сред краката, тъй че би трябвало да потърсите различен чифт.

Тесни ботуши

Първо, целесъобразно е да приберете в ботушите си дънки, които прилягат на фигурата ви – скинни или джегинси. На второ място, ботушите би трябвало да бъдат определени с необятен бутлег, леко спретнат по дължината.

Дънки прибрани в боти до глезена

Краката не би трябвало да се припокриват с горните елементи на ботуши. Ще наподобява най-хармонично, в случай че дънките приключват на 1-2 см над бутуша.

Дънки със междинна талия

Дънките с висока талия са в наклонност повече от година, такива модели наподобяват стилни и комфортни за носене.  Въпреки това, в случай че имате обичан чифт дънки със междинна височина, можете да носите и тях.

Не дърпайте тези дънки до пъпа и ги стягайте с колан за по-добро фиксиране.  Дори няколко сантиметра от това разпъване ще обезпечат грозни гънки сред краката.

Дънки, до ханша

Ако ще пуснете дънки със междинна височина на бедрата си, получавате съвременен, спокоен оверсайз.  Това обаче към момента не си коства да се прави, в случай че не можете да се похвалите с висок растеж и параметрите на топ модел.

Много дълги скини

Сега, когато изрязаните дънки са на мода, облечените тесни дънки наподобяват остарели.  Панталоните, които са прекомерно дълги, могат да бъдат изрязани или прибрани.

Дънки с ниска талия в комплект с топ

Препоръчително е да комбинирате скъсен топ с дънки с висока талия, в противоположен случай рискувате да изглеждате малко вулгарно. Дори и да имате съвършен плосък стомах, би трябвало да разберете къде и по кое време е уместно да го покажете.

Широки дънки с неверна дължина

Идеалната дължина за разклещени дънки е 1 см над пода.  По-късата кройка могат да създадат краката ви да наподобяват по-пълни.  И доста дългите панталони ще се влачат по пода, ще се замърсят и ще наподобяват непредставими.

Голям размер

Когато пазарим постоянно се колебаем сред два размера дънки.  Но опитните фешън дами знаят, че е по-добре да вземат по-малките.  Когато се носи, материята се разтяга, по-големите дънки ще висят и ще стърчат в талията.

Неподходящи задни джобове

Формата и позицията на задните джобове могат да трансформират фигурата ви до неразбираемост.  Така че необятните джобове образно ще създадат бедрата по-широки.  Силно зашитите джобове ще удължат краката, а формите ще наподобяват по-пълни.

Скини без колан

Скинитата в действителност не са толкоз известни, колкото бяха преди 5 години, само че към момента могат да се носят, изключително в случай че наблегнете талията с колан.  Коланите са на върха на известността си през 2021 година, а подобен съвременен аксесоар ще добави модерност към облика.

Какви трикове знаете, с цел да извършите дънките да наподобяват допустимо най-впечатляващо?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР